Slowjuicer kopen?

Wij helpen je bij de zoektocht naar een nieuwe slowjuicer.

Als je houdt van gezond eten en drinken dan is een slowjuicer echt iets voor jou. Met een goede slowjuicer maak je eenvoudig en vlug de heerlijkste verse sappen. In onderstaand artikel krijg je uitgebreide informatie die handig is om te lezen, wanneer je overweegt om een slowjuicer aan te schaffen. De volgende vragen komen aan de orde: Wat is een slowjuicer? Hoe werkt een slowjuicer? Waarom zou je er een aanschaffen? Welke verschillende soorten zijn er? Hoe kies je uiteindelijk de beste slowjuicer?

Voordelen van een slowjuicer

1. Lekker sap met veel voedingstoffen

Met een slowjuicer behoud je alle gezonde voedingstoffen die in het sap zitten. Dit is niet alleen lekker maar ook nog eens heel gezond dus. Doordat de slowjuice machine alle groente en fruit langzaam vermaalt gaan er weinig gezonde voedingstoffen zoals vitaminen, mineraren en enzyme verloren.

2. Beter opneembare voedingstoffen

Dankzij het slowjuice proces zijn de wanden van groente en fruit doorbroken. Dit zorgt ervoor dat de voedingstoffen die in de sappen zitten eenvoudiger door het lichaam kunnen worden opgenomen.

3. Heerlijke smaak

De sap die voortkomt uit het slowjuicen is dankzij de langzame vermalingstechnieken extra lekker. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de kleur mooi blijft doordat de groente of fruit niet gaat oxideren.

Top 3 beste slowjuicers

Het vinden en kopen van een geschikte slowjuicers is niet eenvoudig. Er zijn veel verschillende slowjuicers en de ene is de andere niet. Heb je nog geen specifieke voorkeur of weet je nog niet welk juicer je precies zoekt bekijk dan de drie beste slowjuicer.s Op basis van reviews van eerdere kopers, de prijskwaliteitsverhouding en de aanwezigheid van de belangrijkste functies voor een slowjuicer hebben we de beste uitgekozen. Wanneer je één van de onderstaande modellen aanschaft weet je zeker dat je veel plezier gaat beleven aan je juicer.

1. Princess 202046 – Slowjuicer

Geniet van gezonde en smaakvolle fruit- en groentesapjes met de Princess 202046 Slowjuicer. Door de langzame en perfect afgestemde perstechniek waarbij fruit en groenten worden fijngemalen krijg je een veel hogere sapopbrengst. Daarnaast blijven de smaak en vitamen veel beter bewaard voor heldere en smaakvolle sappen. De slowjuicer past perfect bij je gezonde levensstijl en is ook nog eens gemakkelijk te reinigen.

Redenen om voor de Princess Slowjuicer te kiezen:

 • De krachtige motor zorgt voor langzame rotaties waardoor je een veel hogere sapopbrengst krijgt
 • Verticale perskegel en zeef voor maximaal behoud van alle voedingstoffen, smaak en vitaminen
 • Perfect voor een gezonde levensstijl met verse fruit- en groentesapjes
 • Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Maak ook heerlijke pure soepen door groentesap te verwarmen

De Princess 202046 – Slowjuicer heeft de kleur zwart,zilver en is gemaakt van . Het merk van dit artikel is Princess.

2. Slow Juicer, makkelijk schoon te maken, Juicer voor Groenten en Fruit.

 • 75 mm vulschacht voor hele vruchten
 • 2 snelheden / kunststof behuizing
 • Sapcontainer met schuimafscheider, reinigingsborstel, kabelopbergruimte
 • 4-voudig veiligheidssysteem, roestvrij stalen zeef

B006IBO1ICP0Y

De Slow Juicer, makkelijk schoon te maken, Juicer voor Groenten en Fruit. heeft de kleur en is gemaakt van . Het merk van dit artikel is Juicer.

3. Slow Juicer, makkelijk schoon te maken, Juicer voor Groenten en Fruit.

 • Slow juicer: 2 speed slow juicer, 1 travel bottle, BPA free. The lower the rotation speed, the more juice and less residue, without wasting the water of fruits and vegetables to get a perfect juice. For vegetables with sufficient moisture, such as celery, the juice yield can reach 65%-75%, which is suitable for all kinds of people of different ages.
 • Fruit and Vegetable Juicer: It can be used for all kinds of fruits and vegetables such as celery, oranges, carrots, spinach and wheatgrass to achieve perfect separation of juice and soil. The squeezed fruit juice is rich in vitamins which are more nutritious and healthy.
 • Silent and Easy to Clean: Slow Juicer produces almost no noise during the working process and ensures smooth and quiet operation. Each part is easy to disassemble after use. After disassembly, simply rinse with water according to the instructions for use. The product comes with a cleaning brush.
 • Safe and Easy to Use: Slow Juicer is equipped with a reverse button to prevent food jams and damage to the machine due to operating failure. Just press reverse on the control panel, press the button for 3 seconds and the machine will lock.
 • High-quality service: We provide a 2-year warranty on the product. If there are any problems with the product within two years of receiving the product, you can contact our service team by e-mail. We will do our best to achieve this, provide you with the most effective solutions and the most intimate customer service.

B09BQKLF8MD3E

De Slow Juicer, makkelijk schoon te maken, Juicer voor Groenten en Fruit. heeft de kleur en is gemaakt van . Het merk van dit artikel is Juicer.

Alles wat je moét weten over slowjuicers

Om de beste slowjuicer voor jouw situatie te vinden is het van belang om een goed beeld te krijgen wat een slowjuicer precies is. Hierdoor zal je de juiste keuze kunnen maken en achteraf geen spijt krijgen van een verkeerde aankoop. Om je een helder beeld te geven over slowjuicers hebben we meest voorkomende gebruikersvragen beantwoord. Deze zijn hieronder te lezen.

Wat is een slowjuicer?

Een slowjuicer is een keukenapparaat dat sappen maakt van groente en fruit. Dit wordt gedaan door het fruit te persen, dus niet door centrifugeren. Een slowjuicer werkt met een enkele vijzel of versnelling die ongeveer 80 tot 100 rotaties per minuut maakt. De slowjuicer ‘kauwt’ op de vezels van groente en fruit. Hierdoor worden er meer enzymen, mineralen en vitaminen uit het product gehaald. Dit is, de naam zegt het al, een langzaam proces maar hierdoor blijven vitaminen en smaak optimaal behouden.

Waarom een slowjuicer?

Waarom zou je eigenlijk een slowjuicer aanschaffen, wat zijn de voordelen?

Bij slowjuicen krijg je sap met meer voedingsstoffen. Dat is een belangrijk voordeel wanneer je gezond groente- of fruitsap wilt drinken. Een tweede voordeel is, dat bij slowjuicen de voedingsstoffen beter in je lichaam opgenomen kunnen worden. Ten derde, slowjuicen gaat voedselverspilling tegen. Er hoeft heel weinig van het product te worden weggegooid, alles wordt gebruikt. Een vierde voordeel is, dat de smaak van sap wat met een slowjuicer is geperst veel lekkerder is, dit komt door het langzame persen. Ook heeft het sap een betere kleur en geur. Tot slot, bij een slowjuicer krijg je puur natuur sap, zonder onnodige toevoegingen. Een echte vitamineboost dus!

Hoe werkt een slowjuicer?

Een slowjuicer werkt eigenlijk op dezelfde manier als wanneer je met je gebit je voedsel fijnmaalt. De slowjuicer perst en maalt de groente en het fruit wat je er in stopt. Het sap wordt langzaam geperst en gescheiden van het pulp. Hierdoor blijven, zoals al gezegd, vitaminen, mineralen en enzymen behouden. het resultaat is smaakvol en supergezond versgeperst sap.

Welke verschillende soorten slowjuicer zijn er?

Er zijn diverse soorten slowjuicers. Je kunt kiezen tussen een horizontale of een verticale slowjuicer. Het voordeel van een verticale juicer, is dat hij kleiner is. Hierdoor neemt hij minder ruimte in beslag. Ook is de vulopening van een verticale slowjuicer meestal groter. Hierdoor kun je meerdere stukken groente of fruit tegelijk er in stoppen en dus gaat het juice-proces sneller. Bij een horizontale slowjuicer moet je de groente en het fruit aandrukken als je het er in stopt. Dit hoeft meestal niet bij een verticale juicer. Ook is een verticale juicer gemakkelijker schoon te maken. Het verwerken van vezelachtige groenten, zoals bijvoorbeeld tarwegras, gaat beter met een horizontale slowjuicer. Sommige horizontale juicers zijn veelzijdig in gebruik. Je kunt ze niet alleen gebruiken voor het bereiden van sapjes, maar ook bijvoorbeeld om verse pasta te maken of koffiebonen te malen.

Hoe kies je de juiste slowjuicer

Het kan best lastig zijn om de slowjuicer te kiezen die voor jouw situatie het best geschikt is. Allereerst moet je dus kiezen tussen een horizontale of een verticale juicer. De meeste mensen kiezen voor een verticale, omdat deze gebruiksvriendelijker en kleiner is. Echter, als je elke dag tarwegrassap wil maken of de juicer ook voor andere dingen wilt gebruiken, kun je beter een horizontale juicer kopen.

Bij een horizontale slowjuicer kun je kiezen tussen een enkele of een dubbele persschroef. De verschillen hiertussen zijn niet heel groot. Alleen als je echt een kenner bent, zul je merken dat een dubbele persschroef zorgt voor nog lekkerder sap.

Een slowjuicer met een dubbele persschroef is wel aanzienlijk duurder dan een exemplaar met een enkele persschroef.

Wat ook belangrijk is om op te letten bij je keus, is of het apparaat gemakkelijk schoon te maken is en in de vaatwasser kan. Dit is niet bij alle exemplaren het geval.

Ook is het nuttig om te bekijken welke extra accessoires bij de juicer meegeleverd worden. Denk bijvoorbeeld aan een sapkan, een opvangbak voor pulp en een schoonmaakborsteltje. Wat tevens voor veel mensen belangrijk is, is het geluid dat de slowjuicer maakt. Dit kan heel verschillend zijn bij de diverse typen. Sommige slowjuicers maken bijna geen lawaai, anderen maken behoorlijk wat herrie. Neem dit mee in je overwegingen.

Wat is de beste slowjuicer en waarom?

Uiteindelijk is het lastig om te zeggen wat de beste slowjuicer is. Dit is uiteindelijk persoonlijk. Oriënteer je goed op diverse typen en gebruiksmogelijkheden. En uiteindelijk is het design van de slowjuicer ook iets om op te letten, het is fijn om een apparaat op het aanrecht te hebben staan dat past in de keuken en zo een echte aanwinst is. Wanneer je je goed oriënteert voorkom je een miskoop en zul je jarenlang plezier kunnen hebben van jouw slowjuicer.

Alle slowjuicer

slowjuicer zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en van verschillende merken. Bijvoorbeeld van Princess, Juicer of Juicer. Bekijk hieronder de beste slowjuicer tegen de laagste prijzen.

Ben je hier naar op zoek?

Micook.nl
Logo